Helpende handen FESTIVAL 2019
Gepost op 31/03/2019

We kunnen nog heel wat helpende handen gebruiken voor het festival. Kom je mee de boel draaiende houden op 20 en 21 april of help je ons met de voorbereidingen of de opruim? Kies uit volgende lijst jouw talent, wij zorgen alvast voor een dansje erbij!
Lees meer >>

Zomerdansstages 2019
Gepost op 17/01/2019

Zomerdansstage week 1 t/m 5 juli 2019
Een week vol muziek, dans en plezier helemaal op maat van kleuters (halve dagen of hele dagen) , kinderen van de lagere school (hele dagen) en dansers uit het middelbaar (verschillende niveaus - enkel dans) en dit alles onder deskundige begeleiding van onze dans– en muziekdocenten.
Zomerdansstage week 8 t/m 12 juli 2019 voor lagere school en middelbaar
Een hele week je amuseren met de coolste dansmoves op de tofste beats, dat kan het beste bij Het DansAteljee! Leuke projectjes, sympathieke lesgevers en een volledig uitgeruste dansstudio staan voor jullie ter beschikking. NIEUW: gitaar-en ukulele stage voor 12j+ week 8 t/m 12 juli 2019 telkens in de namiddag. We zoeken ook nog een toffe docent om de voormiddag met interessante workshops op te vullen zodat eventueel 2 stages gecombineerd kunnen worden. Inschrijven doe je hier:
Lees meer >>

Lekkernij-actie 2018
Gepost op 29/10/2018

De nieuwbouw is bijna klaar! Tijd om aan de inrichting te beginnen! Om de spiegels en geluidsinstallaties te bekostigen houden we een lekkernij-actie! We verbinden er leuke prijzen aan voor onze dansers in het teken van zichtbaarheid op de weg! Verkopen maar zou ik zeggen! Het is een dubbelgoed doel! Spiegels in de zaal en veilig naar de danles! Smakelijk!!
Lees meer >>

NIEUW: DANSERS welkom vanaf de 2e kleuterklas
Gepost op 16/04/2018

Met de nieuwe danszalen in het vooruitzicht en top-kleuterdansjuffen in ons team, richten we vanaf schooljaar 2018-2019 ook voor dansertjes vanaf de 2e kleuterklas een wekelijkse les in!
Lees meer >>

Decathlon en Het DansAteljee : knap team
Gepost op 08/10/2017

Koppel je Decathlonkaart aan die van Het DansAteljee en ontvang een bon van 6 euro! Er verandert niets aan jouw voordelen, maar Het DansAteljee krijgt vanaf dan ook punten wanneer jij iets koopt! Dubbel voordeel dus! Geen kaart? Geen probleem, je kan er gewoon gratis eentje aanmaken. Online of in de winkel! Alvast bedankt! Klik gewoon op deze link en kies voor Het DansAteljee:
Lees meer >>

Nieuw bij HDA: BREAKDANCE !!!
Gepost op 14/06/2017

In seizoen 2017-2018 starten we met breakdance bij Het DansAteljee! Vanaf het 3e leerjaar kan je op woensdagmiddag de coolste freezes, spins en flips komen leren, battleskills trainen! De lessen gaan door tussen 13.30 en 15.30u! Inschrijven kan via de blauwe inschrijvingsknop hiernaast.
Lees meer >>

1e prijzen op de 1e wedstrijd van dit jaar!
Gepost op 01/02/2015

Jazz Explorers en Small Jazz behaalden beide de 1e plaats tijdens Dance Stars in Nederland! Lovende kritieken kregen ze van de jury. Onze superheld-Explorers in de categorie gevorderden en onze beautiful-small-jazzers in de categorie nieuwkomers! Geweldig gedaan meisjes! Nagenieten met het clipje dat onze small jazz opnam in de kerstvakantie (Binnenkort beelden van de wedstrijd )
Lees meer >>

Fantastische resultaten op nationaal niveau!
Gepost op 02/05/2014

Op donderdag 1 mei 2014 kwamen onze dansers met talrijke prijzen terug naar Kontich. In de categorie Hiphop Jeugd staan onze Hiphop Freaks op de 1e plaats! Bij de gevorderden waren het de Hiphop Beez die de 1e plaats wegkaapten. Hiphop Force en Hiphop Masters werden respectievelijk 4e en 5e in de talrijke categorie van de semigevorderden. De Hiphop Maniacs werden 4e bij de beginners.
Ook onze jazzers deden het prachtig! Jazz Explorers haalden maar liefst 84% en grepen net 2% naast de hoofdprijs. Ook Jazz unlimited scoorde hoog en kwam bij de gevorderden op de 2e plaats terecht.
De laatste podiumplaats was voor de funky crew die met hun grote groep de 2e plaats voor showdance veroverde bij de gevorderden! Enkel filmpjes vind je binnenkort online
Lees meer >>

Happy Funk : coole danspassen voor jonge dansers met een beperking
Gepost op 14/07/2013

Ook kinderen met een licht verstandelijke handicap, een leerstoornis of een auditieve, visuele of licht motorische beperking, waarvoor het in onze grote funkgroepen vaak net iets te snel gaat of net iets te druk is, zijn van harte welkom bij Het DansAteljee!In tegenstelling tot onze andere groepen, kan er op elk moment van het jaar ingestapt worden bij de happy funk.
Lees meer >>

Ambassadeur Moderne Dans in Vlaanderen !!
Gepost op 04/03/2013

Dit dansjaar kan niet meer stuk! Na het veroveren dan de ambassadeurstitel "Urban Dance 2012" door onze hiphoppers in de maand november, brachten zaterdag 2 maart onze jazzdansers de ambassadeurstitel voor de "Moderne Dans 2013" mee naar huis! De originele choreografie van Leen Bridts "In omloop" liet niet alleen de dansers maar ook kranten over het podium bewegen. Met een ijzersterke concurrentie dachten de dansers enkel te kunnen dromen van een overwinning, maar niets was minder waar. Het unieke concept met de kranten en de gedurfde aanpak kon de jury bekoren en maakt Het DansAteljee ongelooflijk trots! Proficiat Jazz Unlimited en Leen voor het harde werk van de laatste weken! Kom onze ambassadeurs aan het werk zien tijdens "APPY PEOPLE" voor tickets:
Lees meer >>

Ambassadeur Urban Dance van Vlaanderen en Brussel!!
Gepost op 17/11/2012

Het DansAteljee werd op zaterdag 17 november na een bikkelharde strijd in de finale van Dance.Kicks bekroond met de titel "Ambassadeur Urban Dance van Vlaanderen en Brussel!"Coach Matthias creëerde een energieke en tegelijkertijd ook aangrijpende choreografie binnen het thema "dementie". Hij liet zich hierbij inspireren door zijn pépé die dagelijks de strijd tegen Alzheimer voert. De dansers van Force en Squad gaven alles wat ze hadden en de jury kon het geheel duidelijk smaken! PROFICIAT allemaal!
Lees meer >>

Jazz Explorers winnen eerste prijs met videoclip en foto!
Gepost op 30/03/2012

Een dubbele overwinning voor onze "jazz explorers" die een videoclipje maakten voor de wedstrijd van WCUDance ten voordele van de straatkinderen in CHINA.Ze werden beloond met de eerste prijs voor hun ontroerende videoclip op het opgelegd nummer "Imagine"ga naar de WCUDance-pagina). Met een foto die Chris van hen nam tijdens de opnames wonnen ze ook gelijk de eerste prijs van de Kontichse fotowedstrijd. ( meer op de website van Kontich ) Als wederdienst houden de jazz Explores een actie : "Chips voor China" waarvan de opbrengst integraal naar de straatkinderen gaat. Je kan de actie steunen door een zakje chips te verorberen!
Lees meer >>