Dansen bij Het DansAteljee!

Iedereen kan dansen.
Iedereen kan lachen.
Iedereen doet mee.
Welkom bij Het DansAteljee!

Het DansAteljee werd in 2000 opgericht op initiatief van Leen Bridts (lic kinesitherapie) en werd in 2004 een vzw met als doel het promoten van dans- en podiumkunsten zowel op sportief als cultureel vlak. Onze dansgroep ging van start met 150 leden en telt nu na 16 jaar werking meer dan 550 leden. De groep is hiermee de grootste jeugdsportvereniging van de gemeente Kontich. Alles wordt in goede banen geleid door een hardwerkend bestuur en een heel team enthousiaste lesgevers!

Ons aanbod vind je hieronder.

Jazzdans

Je wil jazzdans volgen omdat je maar niet genoeg kan krijgen van bewegen op muziek, omdat je je eigen mogelijkheden wil ontdekken, omdat je een mooie afwerking wil en natuurlijk omdat dansen je passie is. Lees Meer >

Moderne dans

Bij de moderne dans dient het lichaam als expressie- en communicatiemiddel. Lees Meer >

Breakdance

Met een mix van dans, acrobatie en vooral originaliteit, leer je in 'battles' mekaar te overtreffen met spins, freezes en back flips... Lees Meer >

Moderne dans

Bij de moderne dans dient het lichaam als expressie- en communicatiemiddel. Lees Meer >

Funky Boys/Brothers

In deze exclusieve jongensgroepen draait alles om stoere moves en coole
choreo"s. In deze lessen zijn geen meisjes toegelaten wanneer de jongens zich helemaal uitleven onder deskundige en vooral mannelijke coaching.
Af en toe snoepen ze van breakdance, maar in de meeste lessen vinden we een mix terug van funk, street en hiphop.
Lees Meer >

Funky Moms

Het DansAteljee is in hoofdzaak een jeugsportclub, maar daar voelen onze funky moms zich prima thuis! Deze dansgroep is gegroeid uit een aantal mama’s van onze dansers die zelf ook de danskriebels kregen.
Lees Meer >

airmax asics barbour mizuno celine michaelkors nike okley newbalance nikefree rayban vans