FUNKY DANCE

Funky dance is een eigentijdse dansvorm. Het is de dansstijl die we in verscheidene hedendaagse videoclips terugvinden en is nauw verbonden met hip hop en jazzdans. Funky dance biedt de mogelijkheid om je op een ontspannen manier zowel artistiek als sportief uit te leven.
De indeling van de groepen gebeurt op basis van leeftijd en danservaring voor de lagere school en op basis van dansniveau vanaf het middelbaar onderwijs. Jong en oud, jongens en meisjes vanaf het eerste leerjaar kunnen zich inschrijven voor een funky dance seizoen. Voor de kleutertjes worden er vrolijke kleuterdanslessen ingericht.
De lessen staan onder de artistieke leiding van Leen Bridts (lic. kinesitherapie) en worden verzorgd door een team dynamische en gediplomeerde lesgevers!

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen per schooljaar. Tijdig inschrijven op onze wachtlijst is dus de boodschap! Zo kan je een proefles komen volgen en als je het leuk vond, voorzien we zeker een plaatsje voor jou voor het volgend dansseizoen.

Naast funky dance kan je bij Het DansAteljee ook jazzdans , acrofunk en hiphop volgen en als jongen kan je je ook aansluiten bij de funky boys .

Terug naar het overzicht