Corona-inhaal-proeflessen bij Het DansAteljee

Kleuterdans  °2016 – woensdag 24/06 van 14u – 14.30u – Juf Eline & juf Katleen
Kleuterdans  °2015 – woensdag 24/06 van 14.45 – 15.40u – Juf Eline & juf Katleen
Funky Dance  °2014 – woensdag 24/06 van 16u – 16.55u – Juf Eline & juf Katleen

Klassiek ballet °2013 - °2014  - zaterdag 20/6 van 14.15 – 15u – Juf Katrien
Klassiek ballet °2010-°2011-°2012 – woensdag 24/06 van 17u -18u – Juf Hilde

Hiphop °2008 – °2014 - zaterdag 20/6 van 14.15 – 15u -  Juf Lucca

Alle andere proeflessen regelen we indien mogelijk persoonlijk op afspraak of we proberen via filmpjes u een goed beeld te geven van het aanbod.  Aarzel niet om ons hiervoor zelf te contacteren.
Bel Leen hiervoor even op 0476/216637  Ze is meestal vlot bereikbaar maar NIET op vrijdagvoormiddag en zaterdag tussen 9-15u.  Op alle andere momenten kan ze meestal uw oproep wel beantwoorden..

Belangrijk om weten:

•    We mogen maximum 20 dansers per les laten deelnemen.  Daarom vragen we aan de dansers die ingeschreven zijn op een van onze dansstages in juli om NIET naar deze inhaalproeflessen te komen.  Jullie krijgen de hele week les van dezelfde juffen en kunnen daarna een beslissing maken.  Als je aangemeld bent via je account, reserveren we alvast een plekje. 

•    RESERVEREN voor de proefles: Het is fijn dat u -gezien het beperkt aantal plaatsjes - even verwittigt  of we u al dan niet mogen verwachten.  Antwoord hiervoor gewoon even op de uitnodigingsmail die u kreeg en vermeld zeker de naam en het geboortejaar van uw danser en de proefles die graag gevolgd wordt.  Zo kunnen we het aantal per groep goed in het oog houden en tijdig een groep extra voorzien. Bedankt!

•    Omwille van de corona-maatregelen, mogen we enkel dansers toelaten in het gebouw. Ouders kunnen dus niet mee naar binnen.  Dat maakt het superspannend voor de jongsten, maar we zijn er zeker van dat dit goed komt.  We bekijken of we stukjes uit de les van de kleuters kunnen filmen om dan naar u door te sturen zodat u toch een idee heeft van hoe het ging.  Na de les kan u ook de juffen eventueel buiten ontmoeten voor een korte feedback.

•    De kleedruimtes zijn nog gesloten, kom dus in sportieve kledij naar HDA en breng propere binnenschoenen mee (of sokken/balletsloefjes voor ballet).  We wisselen onze schoenen buiten in de tent  en gaan dan met de juf naar binnen.

•    Ken je nog iemand die graag mee een proefles komt volgen?  Superleuk! Breng ze niet zomaar mee, laat ze zich aanmelden via onze website door het aanmaken van een account en het aanvragen van een proefles door de persoonlijke fiche in te vullen.  Door de extra maatregelen zijn we verplicht iedereen die aanwezig is te registreren.  Bedankt voor uw begrip.

•    De kleedruimtes zijn nog gesloten, kom dus in sportieve kledij naar HDA en breng propere binnenschoenen mee (of sokken/balletsloefjes voor ballet).  We wisselen onze schoenen buiten in de tent  en gaan dan met de juf naar binnen.

•    Wanneer je liever wacht tot september kan je  tijdens de eerste lesweek vaak ook nog een proefles nemen.  Dit zal voor sommige lessen zoals bv. voor de volwassenen, funky boys, gevorderden, G-sport… waarschijnlijk geen probleem zijn, maar voor de kleuters, en lagere schoolkinderen en enkele populaire dansstijlen zitten de groepen vaak snel volzet en dus verkleinen de mogelijkheden aanzienlijk.    We vinden meestal nog wel een plaatsje, maar dan is het misschien niet bij het vriendje of op de voorkeurdag.