Aanmelden voor de verkoopdag.

Start hier:
1.  Ga naar Timify
2. Tenzij je weet wat je nodig hebt en dus kiest voor ‘AFHALEN ZONDER PASSEN’ zijn er 3 OPTIES waarin je een aankomstuur kan kiezen.
3.  Kies binnen een optie vervolgens voor ZONDAG 27/09
4.  Kies jouw voorkeur-aankomstuur.  Staat het er niet tussen, keer dan terug en neem een andere optie, misschien heb je daar meer geluk.
5.  Bevestig dit door (als gast) je gegevens in te voeren.
6.  Maak 1 afspraak  per danser aub zodat we zeker genoeg tijd kunnen voorzien.
7.  Je krijgt een mail als bevestiging en kan ook steeds je 'reservatie' wijzigen/annuleren als je planning zou veranderen.

Interessant om weten:

1.    Op de verkoopdag (zo 27/09) staan onze vrijwilligers tussen 9-17u voor u ter beschikking om alles uit te zoeken, te passen en eventueel te bestellen.  Iedereen, ongeacht welke dansstijl je volgt kan hier vandaag terecht na aanmelding.   Voor de kleuters en breakdancers voorzien een nog extra moment wanneer zondag niet zou passen.  Zij zijn ook op woensdag 30 september tussen 13.00u en 14.30u welkom voor hun specifieke outfit te passen (enkel T-shirts, trainingsbroeken en danssneakers dus)
2.    Let op: er is GEEN bancontact – wel payconiq/mobile pay en u kan ook cash betalen
3.    Tweedehandsrek: Dansers die nog te kleine/oudere danskleding hebben, mogen deze altijd meebrengen en bezorgen aan de balie, wij hangen ze aan het rek en zo spijzen we de clubkas een beetje.  Alvast bedankt!
4.    Wat heb je nodig? Check de lijst per dansstijl hier.
5.    Wat zijn de prijzen?  Kijk in ‘mijn pagina’ (na het inloggen) voor de prijslijst.
6.    In afwachting van de verkoopdag, mogen de nieuwe dansers uiteraard in sportieve kledij naar de les komen.
7.    Mogen we benadrukken dat de danszalen enkel met PROPERE BINNENSCHOENEN betreden mag worden!  Breng je danssneakers dus in een zakje mee en wissel je schoenen in de kleedkamer!
8.    Kan u er écht niet bijzijn op de verkoopdag of hebt u halverwege het jaar nog iets nodig, dan kan u ook voor en na de lesuren nog kleding aankopen?  Hou er rekening mee dat je dan vaak wel even (tot lang) moet wachten tijdens een druk moment.  Onze balieverantwoordelijke heeft het op een wissel van danslessen erg druk.  Daarom voorzien we dus verkoopmomenten met extra vrijwilligers.