Aanmelden voor de verkoopdag.

Start hier:
1.  Ga naar de bookingpagina
2.  Kies voor zaterdag 17/9 of zondag 18/9
3.  Kies jouw voorkeur-aankomstuur.  Staat het er niet tussen, dan zijn alle medewerkers op dat moment reeds bezet.
4.  Voer je mailadres in en eventueel een opmerking.  Bv.  "Ik kom zonder passen een T-shirt maat 12/14j ophalen."
5.  Klik op reserveren
6.  Maak 1 afspraak  per danser aub zodat we zeker genoeg tijd kunnen voorzien.
7.  Je krijgt een mail als bevestiging en kan ook steeds je 'reservatie' wijzigen/annuleren als je planning zou veranderen. 

Interessant om weten:

1.    Op de zaterdag staan onze vrijwilligers tussen 16-19u en op zondag van 9-14u voor u ter beschikking om alles uit te zoeken, te passen en eventueel te bestellen.  Iedereen, ongeacht welke dansstijl je volgt kan hier vandaag terecht na aanmelding.  
2.    Let op: er is GEEN bancontact – U kan CASH betalen of met payconiq/mobile pay.
3.    Tweedehandsrek: Dansers die nog te kleine/oudere danskleding hebben, mogen deze altijd meebrengen en bezorgen aan de balie, wij hangen ze aan het rek en zo spijzen we de clubkas een beetje.  Alvast bedankt!
4.    Wat heb je nodig? Check de lijst per dansstijl hier.
5.    Wat zijn de prijzen?  Kijk in ‘mijn pagina’ (na het inloggen) voor de prijslijst.
6.    In afwachting van de verkoopdag, mogen de nieuwe dansers uiteraard in sportieve kledij naar de les komen.
7.    Mogen we benadrukken dat de danszalen enkel met PROPERE BINNENSCHOENEN betreden mag worden!  Breng je danssneakers dus in een zakje mee en wissel je schoenen in de kleedkamer!

Kan u er écht niet bijzijn op de verkoopdag of hebt u halverwege het jaar nog iets nodig, dan kan u ook voor en na de lesuren nog kleding aankopen?  Hou er rekening mee dat je dan vaak wel even (tot lang) moet wachten tijdens een druk moment.  Onze balieverantwoordelijke heeft het op een wissel van danslessen erg druk.  Daarom voorzien we dus verkoopmomenten met extra vrijwilligers.
Tijdens de verkoopdag bestellen we in grote hoeveelheden en zo bekomt ook u de beste prijs. Doe dus zeker uw best om tijdens dat weekend te passeren.