Proeflessen bij Het DansAteljee mei / juni 2021

Voor het 2e jaar op rij zijn we door de maatregelen niet in de mogelijkheid om onze OpenDansDagen groots te organiseren.  We kiezen er daarom voor om slechts voor enkele doelgroepen volledig aparte proeflessen te voorzien zodat het in de indoor-bubbelwerking van 10 dansers haalbaar blijft. 
We zetten we de opties om kennis te maken even op een rijtje:

1.       Voor enkele doelgroepen voorzien we aparte proeflessen.  Enkel wie via de website is aangemeld kan deelnemen. Kijk voor meer info en uren op deze pagina

2.       Je kan als kleuter, lagere school of middelbare schooldanser een dansstage/dansdagen komen meedoen.  Zo krijg je naast een supertoffe week ook meteen een goed beeld van onze dansschool.  Lees hier meer.
Voor de dansdagen (eind juni)  volgt weldra meer info op onze website.

3.       We filmden dit seizoen regelmatig in onze lessen en na aanmelding kan u deze filmpjes bekijken in uw persoonlijke account op de website.  Hier krijgt u ook meteen een goed idee van onze dansstijlen, onze zaal en het enthousiasme van onze dansers.

4.       Wanneer je liever wacht tot september kan je  tijdens de eerste lesweek vaak ook nog een proefles nemen.  Dit zal voor sommige lessen zoals bv. voor de volwassenen, gevorderden,… waarschijnlijk geen probleem zijn, maar voor de kleuters, en lagere schoolkinderen en enkele populaire dansstijlen zitten de groepen vaak snel volzet en dus verkleinen de mogelijkheden aanzienlijk.   We vinden meestal nog wel een plaatsje, maar dan is het misschien niet bij het vriendje of op de voorkeurdag of de meest favoriete stijl, dus als u dit schooljaar nog kan komen, is het een strak plan!