geometric1

Ben jij op zoek naar een manier om zowel je lichaam als geest op een effectieve manier te ontstressen in deze drukke tijd?  Kom dan zeker kennismaken met onze 'Balans en beeld' -les.

Een combinatie van technieken uit de Oosterse filosofie met oefeningen van uit de nieuwste ontwikkelingen in relaxatie en ontspanningstechnieken (Tai Chi, Qi Gong, Yoga, Mindfulness,...)  zorgen dat onderbewuste stressfactoren makkelijker neutraliseren door middel van beweging, beeld en muziek.

Vastgehouden spanningen leer je op een eenvoudige wijze te ontladen waardoor je energie terug optimaler kan doorstromen.  
Terwijl je luistert naar muziek en kijkt naar de rustig bewegende beelden,  neem je ontspannende of inspannende lichaamshoudingen aan.
De oefeningen (bio geometrie) waar jij je op focust en het karakter van de beeldprojecties, brengen je mentale en emotionele zelfbewustzijn in beweging.

Deze les is toegankelijk voor iedereen en ook voor mensen waarvan het lichaam beperkingen ondervindt zeker een aanrader! 

Lesgever Christian Verschueren, een gepassioneerde transformatiecoach met een hart voor mensen, muziek en beweging, laat met zijn rust jouw innerlijke kracht ontwaken als nooit tevoren.

Benieuwd? Geef ons een seintje en we houden je op de hoogte van de eerstvolgende proeflessen!


Lesdoelen: 
Ontstressen / mentale en emotionele veerkracht verhogen / meer energie krijgen / helen van geest en lichaam /  en zo veel meer goeds...

balansbeeld