Lesrooster 2022-2023

irisback

Het lesrooster voor dansjaar 2022-2023 bevat vele lessen en verschillende dansdisciplines.  In je persoonlijke account kan je na het aanmelden, je toegewezen groepen raadplegen.  Onze groepen zijn ingedeeld op leeftijd en dansniveau zodat iedereen optimaal uitgedaagd kan worden.  De lessen gaan allemaal door in onze dansstudio's in de Meylweg 41B te Kontich. 

            

Veelgestelde vragen

FAQ

De belangrijkste info kan u vinden op  deze informatiepagina. Hebt u toch nog een vraag?
Kijk dan even bij de 'veelgestelde vragen' voor meer of meer gedetailleerde antwoorden.
Klik hier: FAQ

Aanbod

move01

Het DansAteljee heeft een ruim aanbod  dansstijlen, lessen en workouts voor kinderen, jeugd en volwassenen.  Je ontdekt het hier:  Aanbod

Opties voor het 1e leerjaar

Firstfunk

Kleuterdans achter de rug of je gaat naar het 1e leerjaar en wil starten met dans!  Speciaal voor deze doelgroep hebben we alles even uitgeschreven!  Lees hier de mogelijke dansstijlen na, de verschillen en de beste combinaties.  Iedereen is welkom en je hebt geen ervaring nodig, want wij zijn er om je alles te leren en nog plezier te maken ook!

Tarieven en kortingen

korting

Op verschillende manieren kan je profiteren van kortingen op het lid- of lesgeld.

Bij tijdige betaling zijn er een aantal kortingen te bekomen bij Het DansAteljee.  De verschillende mutualiteiten komen in de meeste gevallen ook tussen in het lidgeld en ook in enkele specifieke situaties kan een vergoeding bekomen worden.  Lees hier meer.

Werking en afspraken

balie

In Het DansAteljee heerst altijd een gezellige sfeer, dat komt omdat wij houden van goede afspraken. Zo loopt niemand verloren, blijft alles netjes en aangenaam voor iedereen.  Net zoals thuis :-)
Bekijk hier onze plattegrond en lees onze afspraken even na.

Parking enkelrichting

parkinghda

In 2019 nam HDA zijn intrek in haar spiksplinternieuwe gebouwen aan de MEYLWEG 41 B te Kontich.
Lees in hier alles om je weg te vinden naar HDA en de afpraken op de parking.  Waar op? Waar af? Kiss and ride! 

Proeflessen

stay

In de maand mei (zie kalender) houden we jaarlijks OpenDansDagen.  In die week kan iedereen alle stijlen komen uitproberen en een keuze maken voor het volgende dansjaar.  Ook nieuwe dansers zijn welkom deze week om kennis te maken met HDA en de verschillende danslessen.
In september/oktober zijn proeflessen enkel mogelijk wanneer er nog plaats vrij is bij aanvang van de eerste les.  De eerste proefles is gratis, voor extra proeflessen betaal je 15 euro/les die in mindering gebracht wordt wanneer je achteraf inschrijft. 
Bekijk hier ons aanbod!          

Lesgevers

modern

Het DansAteljee doet beroep op professionele dansdocenten, dansanimatoren en vrijwilligers om kwaliteitsvolle lessen te kunnen aanbieden op een recreatief en competitief niveau.  Leer ons topteam kennen op deze pagina:  Lesgevers

Danskledij

komaannoa

Weet je graag in welke danskledij je verwacht wordt en wat de afspraken zijn omtrent de uniformiteit. Ga dan door naar de pagina van de  Danskledij.