Happy Funk

Op dit moment hebben we enkel voor dansers vanaf 14 jaar een groep binnen de G-sport. Happy Funk.
Deze groep bestaat ook uit een vrolijke mengeling van jongeren en jongvolwassenen.

Happy Funk is - al sinds 2010 - een groep voor dansers die net iets meer aandacht nodig hebben of waarvoor het in de funklessen net iets te snel gaat.  
Deze lessen zitten ook boordevol leuke danspasjes en toffe muziek, maar dan in een kleinere zaal en in een groepje met een beperkt aantal dansers.  Zo kan iedereen de aandacht makkelijker bij de les houden en optimaal genieten van het bewegen op muziek.  
De lessen hebben een vaste structuur, waardoor de dansers perfect weten wat er op het programma staat. Ondanks deze vaste opbouw zijn de lessen erg gevarieerd en worden ze boeiend gehouden met stimulerend materiaal.  
Kinderen vanaf 14 jaar met een fysieke, licht mentale, auditieve of visuele beperking kunnen in deze groep terecht.  Ook jongeren die graag willen dansen maar zich niet goed voelen in grote groepen of waarvoor de aanleersnelheid niet te hoog mag liggen zijn welkom.

De meeste dansers in onze happy funk op dit moment zijn dansers met een vorm van autisme, waardoor de reguliere groepen voor veel te veel prikkels zorgen.  Zij zijn ondertussen al  echt een hechte groep geworden.

De les HAPPY FUNK  gaat door op zaterdag van 11.15-12.15u.  Een proefles is gratis en kan doorgaan na afspraak. Instappen kan het hele jaar door. Het lidgeld wordt herberekend afhankelijk van de startdatum.

Juf Amy en Juf Evy nemen de lessen voor hun rekening in reeksen van 6 à 7 weken.  

 

happysmile