Tarieven, kortingen en tegemoetkomingen 

Op verschillende manieren kan je profiteren van kortingen op het inschrijvingsgeld.

Inschrijvingstarieven

Het normale inschrijvingsgeld bereken je als volgt: 
Per danser betaal je 70 euro lidgeld. Vervolgens betaal je per les die je kiest 140 euro per jaar.
Hierin zit de sportverzekering inbegrepen en alle lessen vanaf de tweede week van september tot begin juni uitgezonderd schoolvakanties.
Voor de Freerunlessen wordt een supplement van 20 euro aangerekend t.o.v. de danslessen.
Er worden geen inschrijvingsgelden terugbetaald.

Korting vanuit HDA

Seizoen 2022-2023
Dansers die herinschrijven en betalen voor 15 juli  krijgen maar liefst 10 euro korting op het lidgeld en 10 euro korting op het lesgeld. Deze korting worden automatisch verrekend op de website bij bevestiging van de inschrijving.  Deze korting is niet geldig voor de lessen van wedstrijdteams of solo/duo- coaching.

 ff2019

Tegemoetkoming van uit uw ziekenfonds  

Elke mutualiteit voorziet een tussenkomt voor het lidgeld bij een sportclub.
De exacte regeling is per mutualiteit een beetje anders, maar wij maken voor elke danser een attest op dat alle nodige informatie bevat.  Dit wordt u doorgemaild na de herfstvakantie wanneer alle administratie in orde is.  Met een kleefbriefje op dit document kan u een gedeelte van het lidgeld terugkrijgen per danser. 
Dit attest geldt meteen ook als betalingsbewijs voor andere doeleinden.

Fiscale aftrekbaarheid

Omdat onze dansstages met goedkeuring van de gemeentelijke overheid worden georganiseerd, zijn deze fiscaal aftrekbaar voor kinderen jonger dan 14 jaar. We mailen u een fiscaal attest in de week van de dansstage.  Meer info hierover leest u bij de Algemene voorwaarden voor de dansstages.
Het inschrijvingsgeld voor een dansjaar komt hiervoor echter niet in aanmerking.  U kan hierover meer lezen op de website van de Belgische overheid.

Tegemoetkoming vanuit het OCMW / Sociale organisatie

In vele gevallen kunnen OCMW-klanten een beroep doen op een tegemoetkoming per lid. 
Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om het lidgeld te betalen, kan je contact opnemen met het OCMW of met het vrijetijdskantoor van Kontich: Rap-op-stap in Buurthuis Den Alf. 

Kortingen bij onze partners

Het DansAteljee is aangesloten bij KAVVV&FEDES , Danspunt en bij Jeugd & Dans.  Al onze leden zijn bijgevolg ook lid van deze organisaties en kunnen hierdoor voor dansstages of voorstellingen op de nodige kortingen rekenen. Vraag ernaar!