1. Maak als ouder/meerderjarige danser een nieuwe account aan: klik bovenaan op INLOGGEN en kies vervolgens voor CREATE NEW ACCOUNT.
2. Vul uw mailadres in en kies zelf een gebruikersnaam  (dit mag bv. ook uw mailadres zijn).  Klik dan op “Create new account” en check uw mailbox (ook bij de ongewenste mail kijken). 

3. Klik vervolgens op de link die u gemaild werd.
4. Kies na het inloggen een wachtwoord en voer dit 2x in op de pagina.  Klik op ‘opslaan’. Onder de foto verschijnt dan: ‘The changes have been saved.’ Alles is dus in orde.

5. Kies bovenaan voor MIJN PAGINA.  U krijgt een overzichtje te zien.
Hier kan u uw danser(s) of uzelf aanmelden via de PERSOONLIJKE FICHE. Vul eerst uw gegevens als ouder in, wat verder kan u de interesses van uw dansers meedelen.

De dansers die u inschrijft dienen officieel op hetzelfde adres te wonen van de inschrijver/voogd.
Enkel meerderjarige dansers (vanaf 18 jaar) kunnen zichzelf inschrijven. 

mypage1

Enkele dagen na uw aanmelding kan u bij het 2e puntje de groep(en) vinden die we voor u selecteerden. U kan ze hier bevestigen of annuleren.  Deze definitieve bevestiging kan u achteraf niet meer zelf wijzigen.  Let op dat u de beslissing dus ineens voor alle dansers in dit account maakt.  Wil u toch nog iets veranderen, neem dat contact met ons op.

In het OVERZICHT kan u de status van uw inschrijvingen opvolgen en we hopen hier in de toekomst ook attesten te kunnen genereren.
Wanneer er 'NOT;' voor de groepsnaam staat bent u voor deze groep NIET ingeschreven.

Veel succes en hopelijk tot snel in de dansles!