Organisatie HIPHOP 2023-2024

1.    Iedereen vanaf het 1e leerjaar mag zich aanmelden en krijgt een groep toegewezen.

2.    De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd en dansniveau.

3.    Hiphop is steeds een extra lesuur, bij voorkeur naast een funk-/breakdance-les.  Het kan dus niet als enigste les bij HDA gevolgd worden tenzij de danser 16j+ is.

3.    Er zijn 4 geweldige hiphopdocenten bij Het DansAteljee waarbij je telkens een andere urban style kan volgen.  Het combineren van deze lessen maakt je een geweldige all-round-hiphop-danser.

*** Laurie Depas ***  specialisatie: Ragga en Girly hiphop  *** check Laurie's Insta ***

*** Pisanu Donnez ***  specialisatie: Commercial hiphop  *** check Pisanu's Insta ***

*** Cléry Khedhir ***  specialisatie: zuivere hiphop *** check Cléry's Insta ***

*** Margot Thys *** specialisatie: hiphop basics  *** Margot in actie ***

4.    Op vrijdagavond zijn er verschillende open levels hiphop.  Dit zijn groepen ingedeeld op leeftijd waar iedereen welkom is.  Een grote motivatie en wekelijkse aanwezigheid wordt zeer geapprecieerd.  Deze groepen zullen niet allemaal meedoen aan shows/competitie, maar dit neemt niet weg dat al deze lessen enorm uitdagend en leerrijk zullen zijn en natuurlijk vol urban vibes zullen zitten.  Af en toe mag je ook coole gastdocenten verwachten! Deze open level wordt ook sterk aanbevolen voor de dansers uit de wedstrijdteams!  (Sommige lessen worden in het Frans/Engels gegeven wat voor een dubbele uitdaging zorgt.  De dansers mogen altijd in het Nederlands vragen stellen. ) Kijk in de groepenlijst welke groep welk dansniveau aanbiedt.

5.  Er zijn 2 competitieteams in Het DansAteljee.  Laurie coacht het juniorenteam "HDA Maniacs" en Cléry neemt het seniorenteam "HDA Squad" voor zijn rekening.  De dansers hiervoor worden geselecteerd uit de andere hiphopgroepen van Het DansAteljee.  Bekijk filmpjes van deze groepen op onze youtubepagina.
Audities:  Vrijdag 15 september 2023
Juniorenteam = HDA Maniacs = geboortejaren 2013-2012-2011-2010 - vrijdag 15/9 - 19.15u tot 20.15u
Seniorenteam = HDA Squad =  geboortejaren 2009 en ouder - vrijdag 15/9 - 20.30u tot 22u


6.    Je kan aanmelden voor meerdere hiphopgroepen (altijd wel naast een funk/breakdance-uur voor kids en jeugd).  We zoeken voor jou uit welke groepen in aanmerking komen.

LaurentLegacy